TESOL Öğretmen Eğitimi

Okulumuz Aracılığıyla Alacağınız

TESOL Sertifikası Size Neler Sunar?

Usta Öğretici

Bu sertifika ile hem Türkiye' de hem de tüm dünyada ana dili İngilizce olmayan herkese yasal olarak İngilizce öğretebilirsiniz. (Bu program sonunda alacağız sertifika ile Türkiye'deki tüm özel okullarda ve dil kurslarında M.E.B dan onaylı atamanız İngilizce Usta Öğretici olarak çalışabilirsiniz.)

TESOL Sertifikası

TESOL İngilizce Öğretimi Metodolojisi ve Uygulaması Sertifikası (The TESOL Certificate in the Methodology and Practice of English Language Teaching) alırsınız. Böylelikle, uluslararası tanınırlığa sahip iki sertifikaya tek zaman diliminde bir kez kurs bedeli ödeyerek sahip olursunuz.

TESOL Kurs seçenekleri

Online TESOL (Ne zaman isterseniz, Nerede olursanız)

Eğitim Koçu

Yüksek derecede yetenekli ve deneyimli "öğretmen yetiştirme eğitmenleri" ile çalışırsınız.

Öğrenci Koordinatörü

Sizlere, gereken bütün ihtiyaçlarınız (yabancı ülke vatandaşıysanız vize ve çalışma izni, sigorta, şehir rehberliği, getirmeniz gerekenler, en uygun havayolları, İngilizce bilen personel ve hatta sağlık hizmetleri) ile ilgili destek verecek olan bir öğrenci koordinatörünüz olacaktır.

İş Garantili

TESOL sertifikası ile hayat boyu bir meslek garantiniz olur. Bu belge Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm özel kuruluşlarda geçerlidir.

Kurumlarımıza Başvuru

İş imkanlarınızı kişisel olarak ya da Amerikan Kültür Kolejleri'nin uluslararası bağlantıları ile değerlendirebilirsiniz.